Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Χωρισμός αλλά γαλλικά



Με επίσημη ανακοίνωση του το βράδυ του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρασουά Ολάντ , έκανε γνωστό τον χωρισμό του  από  την επί επτά χρόνια σύντροφό του Βάλερι Τριερβελέρ, ύστερα από την εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο με την γνωστή Γαλλίδα ηθοποιό Ζίλι Γκαγιέ.

           Την ίδια οδό  αλλά με πιο ανεπίσημο ύφος , ακολούθησε και η τέως πρώτη κυρία της Γαλλίας Βάλερι Τριερβελέρ , αφού την Κυριακή το μεσημέρι , μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter γνωστοποίησε τον χωρισμό της με τον Γάλλο πρόεδρο, ευχαριστώντας το προσωπικό των Ηλυσίων για τις υπηρεσίες του. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο κύριος Ολάντ από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε γνωστό το σκάνδαλο στη Γαλλία , κάθε του κίνηση και δήλωση στα μέσα καθώς και την απόφαση για την  σχέσης του με την πρώην πλέον σύντροφό του, γίνεται  κατόπιν συνεννόησης με τον προσωπικό του σύμβουλο.
           Ωστόσο, ο προβληματισμένος από κάθε πλευρά πρόεδρος παράλληλα με την διαχείριση της αρνητικής δημοσιότητας που εισπράττει τις τελευταίες δυο εβδομάδες, προσπαθεί να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο στις 11 Φεβρουαρίου. Αν και η θέση της Τριερβελέρ θα είναι κενή, πολλοί υπήρξαν εκείνοι που δεν δίστασαν να πουν ότι θα την αντικαταστούσε επάξια η Γκαγιέ, λόγια όμως που παρέμειναν τρισυπόστατες φήμες.
          Όπως και να χει, η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, όπως εκείνη των Σαρκοζί-Κάρλα Μπρούνη -Σεσιλιά Ατιάς που είχε ξεσηκώσει την κοινή γνώμη πριν 4 χρόνια  , με την διαφορά όμως ότι ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί παντρεύτηκε την ερωμένη του και πρώην μοντέλο. Λέτε λοιπόν ο νυν πρόεδρος να αποφασίσει να επισημοποιήσει την σχέση του με την Ζιλί Γκαγιέν και να την κάνει πρώτη κυρία της Γαλλίας ? O καιρός θα δείξει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου