Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

6 λόγοι που που οδηγούν τον άνθρωπο στην απιστία.

 '' Αν πας με άλλη , θα σου κόψω το κεφάλι'' το γνωστό σε όλους μας άσμα το οποίο ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία πριν χρόνια η Πέγκη Ζήνα , μπορεί να έγινε το hit  της εποχής, ωστόσο δεν έπεισε και πολλούς , αφού απτόητοι συνέχισαν με δόξα και τιμή το σπορ της απιστίας , αδιαφορώντας για το πόσο ηθικό η όχι είναι αυτό που κάνουν.Όσο παράξενη  και να ακούγεται σε ορισμένους η έκφραση << σπορ>> στον συγκεκριμένο τομέα, άλλο τόσο περίεργη θα τους φανεί η απάντηση που δίνουν οι πρωταθλητές του είδους που μάλιστα όλο χάρη και μπρίο υπερηφανεύονται για το κατόρθωμα τους.
         Οι αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στο να αλλαξοπιστήσει απέναντι στην αρχική επιλογή συντρόφου , είναι πάρα πολλές , όπως  επίσης και οι φάπες που θα φάει μόλις αποκαλυφθεί η κουτσουκέλα που διέπραξε  , το θέμα είναι όμως ο λόγος που τον οδήγησε στη κίνηση του αυτή και που ευθύς αμέσως θα σας αναλύσω :



  • Ασυμφωνία χαρακτήρων : Aυτό που λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται ισχύει εκατό τοις εκατό, άλλωστε αυτό το διαφορετικό που δεν έχουμε ή δεν τολμάμε εμείς μας ελκύει στους άλλους. Αυτό το ''διαφορετικό''όμως πέρα από την πλεονεκτική θέση και την χαριτωμενιά που λαμβάνει στη σχέση  δυο ανθρώπων ( στην αρχή τουλάχιστον) κάποιες φορές μετά από καιρό μπορεί να αποτελέσει βασική αιτία απιστίας ή ακόμη και χωρισμού, αφού το μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα πιστεύω και την φιλοσοφία όσο και να θες να το παραβλέψεις δεν γίνεται.

  • Όταν θέλω εσύ δεν θέλεις : Τώρα που δεν θέλω, θέλεις , για να θέλεις όταν θέλω. Το τελευταίο κομμάτι της παροιμίας μπορεί να μην το ξεστομίσει εύκολα ένας από τους δυο , αλλά το τελικό αποτέλεσμα πανηγυρικά έρχεται να δώσει σάρκα και οστά στα λόγια και να κάνει πράξη αυτό που δεν έπρεπε, δηλαδή ο καλός σας ή καλή σας να βρει αλλού παρέα και μάλιστα όχι φιλική , αφού εσείς προτιμήσατε να του την στερήσετε.

  • Θα ζήσω ελεύθερο πουλί : Όταν ένας άνθρωπος ( κυρίως στους άντρες το συναντάμε αυτό ) αποφασίσει ότι η δέσμευση δεν τον εκφράζει και ότι θέλει από κανάρα σε κανάρα να πετάει όπως λέει και το τραγούδι, τότε αγαπητοί μου και αγαπητές μου ατυχήσατε. Αυτά τα άτομα δεν μπορείς σε καμία των περιπτώσεων να τα πείσεις να μείνουν πιστά σε ένα μόνο ταίρι. Και να το καταφέρεις , να ξέρεις ότι θα έχει μικρή διάρκεια γιατί Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΥΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. Γιατί να προσπαθείς και να απογοητεύεσαι τζάμπα?

  • Νόστιμες - οι φίλοι : Καλά, άμα τύχει τέτοια περίπτωση είσαι διπλά γκαντέμης , διότι θα πρέπει να αλλάξεις και σύντροφο και παρέα. Δυστυχώς τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν αρκετά συχνά και το αποτέλεσμα συνήθως είναι για γέλια και για κλάματα, αφού θα τα περιέχει το πρόγραμμα και τα δυο. Αν δείτε ποτέ το ταίρι σας να μιλά με κολακευτικά λόγια αρκετά συχνά και σε άκυρα διαστήματα για έναν φίλο η φίλη που του γνωρίσατε και λέει συνέχεια να ξανά κανονίσετε ποτό ή καφέ, ή αντιληφθείτε  περίεργα βλέμματα και κινήσεις μεταξύ τους , ένα είναι  σίγουρο , κάποιου το κεφαλάκι θα γίνει περικοκλάδα.

  • Καλοκαιράκι, φραπεδάκι, γκομενάκι :  Όσοι και όσες πιστεύεται η έχετε πιστέψει στο παρελθόν ότι έχετε πάει διακοπές χωριστά  και οι σύντροφοι σας έχουν μείνει πιστοί , πλανάστε πλάνη οικτρά , όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις  ( αν υπάρχουν να τις βάλετε σε βιτρίνα και να γράψετε απ' έξω  ''Είδος υπό εξαφάνιση'' ) αλλά τυχαίνουν σπάνια βρε αδερφέ. Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσά, λίγο τα σφινάκια που σε κάνουν κουρούμπελο , λίγο και οι τουρίστριες , μα τέλος πάντων ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ? Το καλοκαίρι να ξέρετε ότι είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιόδους να απιστήσει κάποιος  διότι ακόμη και ο Ταμτάκος που μοιάζει με ανάποδο γαμώτο και που μπορεί να του έχετε κάτσει μόνο εσείς  αποκτά αυτομάτως sex a peal  και το παίζει γαμπρός , οπότε το νου σας. Πάντως αν τον αφήσετε ή την αφήσετε να πάει Μύκονο χωρίς εσάς θα ήθελα να σας εκφράσω εκ των προτέρων τα βαθύτατα  μου συλλυπητήρια. 


  • Hang over : Εκτός από  ταινία  , συμβαίνει και στην πραγματικότητα να ξέρετε.Αν έχει πιάσει γκόμενα το μπουκάλι της Βότκας και κάθε φορά που βγαίνει έξω σας γυρνάει ντίρλα , ένας θεός ξέρει μόνο τι παίζει να έχει κάνει κατά την διάρκεια της βραδιάς . Σε αυτό βέβαια παίζει πρωτεύοντα ρόλο και με ποιους έχει βγει αλλά , όταν πίνεις σαν νερόφιδο κακά τα ψέμματα όλο και κάποιος ή κάποια θα σου γυαλίσει και ας είναι και αυτός που όταν ήσουν νηφάλιος δεν ήθελες ούτε να τον κοιτάξεις. Για αυτό λοιπόν όταν υπάρχει στο πρόγραμμα έξοδος, καλό είναι να γνωρίζετε με ποιους θα βγει το έτερον σας ήμισυ γιατί πάντα και σε όλες τις παρέες υπάρχει ένας Ζακ Γαλυφιανάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου