Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

2014 is coming to town..!

  Λίγες ώρες απομένουν ακόμη μέχρι  να  υποδεχτούμε το νέο λαμπερό έτος και  αφήσουμε πίσω άλλον ένα χρόνο γεμάτο από στιγμές , εμπειρίες και γεγονότα που σημάδεψαν τις ζωές μας είτε για καλό είτε όχι .Ένα ακόμη κεφάλαιο κλείνει και τα συναισθήματα ανάμεικτα και αυτό γιατί κάτι τέτοιες ώρες είναι που κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για όσα πράξαμε και όσα θα έπρεπε να πράξουμε αλλά δεν μας το επέτρεψαν οι κακούργες οι συγκυρίες.( καθόλου κυρίες τελικά αυτές οι συγκυρίες αλλά anyway)
    Το θέμα είναι όμως ότι το 2013 δυστυχώς η ευτυχώς πέρασε και μαζί με αυτό και πολλά άλλα , για αυτό λοιπόν θα πρέπει να υποδεχτούμε το νέο έτος με αισιοδοξία, θέτοντας στόχους ( εφικτούς κατά προτίμηση) με πολλά χαμόγελα , όπως έχει << μαλλιάσει>> η γλώσσα μου να λέω πάντα αλλά και με αγάπη προς όλο τον κόσμο. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν αξίζει για κανέναν και για τίποτα να χαλάμε την διάθεσή μας διότι σκεφτείτε ότι εκεί έξω ζουν άνθρωποι με λιγότερα προνόμια από αυτά που ζούμε εμείς και παρόλα αυτά δεν παραπονιούνται , αλλά αντιθέτως ευχαριστούν το Θεό και ζουν την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.
          Για αυτό λοιπόν, η σημερινή ημέρα πρέπει να μας βρει όλους μονοιασμένους και έτοιμους να μηδενίσουμε τις μηχανές μας και να κάνουμε μια καινούρια αρχή , είτε αυτό πρόκειται να γίνει στα προσωπικά μας , είτε τα επαγγελματικά , είτε οι φιλίες  είτε την  οικογένεια μας ΜΟΝΌ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΉ  ΘΑ ΜΑΣ ΣΏΣΕΙ  και αυτή ας γίνει φέτος. Μπορούμε και θα την κάνουμε , αρκεί να πιστέψουμε σε ΕΜΆΣ.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία , ευτυχία, αγάπη, έρωτα , χαρά και πολλά, πολλά όνειρα . Και μην ξεχνάτε πως όλα ''γίνονται'', το λέει και ο Παντελίδης άλλωστε...... ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!


Y.Γ ( Κορίτσια το ξέρω ότι το επιβάλλει η μέρα αλλά μη βαφτείτε και ντυθείτε υπερβολικά , αφήστε την λάμψη της αποψινής νύχτας να σας φωτίσει και δεν θα χάσετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου