Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Τι να θέλουμε άραγε  εμείς οι γυναίκες  στη ζωή μας, λεφτά, καριέρα,ταξίδια,έναν γοητευτικό σύντροφο , ένα πανάκριβο σπίτι με όλες τις ανέσεις ,τι ακριβώς ?  Αυτό το ερώτημα απασχολεί τόσο εμάς τις ίδιες ( εμένα όχι ακόμη , να πω την αλήθεια) όσο και τους άντρες , που προσπαθούν  με κάθε τρόπο να διεισδύσουν στον κόσμο της γυναίκας , χωρίς επιτυχία όμως κάποιες φορές και αυτό όχι  επειδή φταίνε εκείνοι , αλλά επειδή ο εσωτερικός μας κόσμος μοιάζει με έναν τεράστιο λαβύρινθο . Βέβαια όπως λέει και ο λαός άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, όσα σκέφτεται και κρατάει μέσα της , κανείς και τίποτα δεν μπορεί να καταλάβει και αυτό γιατί ένα θηλυκό ξέρει πάντα  τον τρόπο να φυλάει καλά τα  μυστικά του.
       Όπως και να χει , όλες οι γυναίκες λίγο πολύ έχουν στο μυαλό τι θέλουν να αποκτήσουν ή το πως θα ήθελαν να είναι διαμορφωμένη η ζωή τους και πιστέψτε με όλα τα παραπάνω που ανέφερα , σίγουρα βρίσκονται στο target group του γυναικείου φύλου.
                  Αν και είμαι στα 22, θα πρέπει να ομολογήσω ότι έχω συνανασταφεί με διάφορους τύπους γυναικών , είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε συγγενικό είτε επαγγελματικό και να πω την αλήθεια, έχω διαπιστώσει, ότι τελικά, κανένας άνθρωπος δεν είναι όμοιος με κανέναν , πόσο μάλλον μια γυναίκα με μια άλλη. Καθώς όλα δείχνουν , τα θέλω και οι απαιτήσεις των γυναικών διαφέρουν ανάλογα με την εποχή,  αλλά και την  ηλικία που βρίσκονται  και αυτό γιατί μεγαλώνοντας , θέτουν καινούργιους στόχους και αποκτούν νέες φιλοδοξίες, χωρίς αυτό να θεωρείται απαραίτητα κακό. Όσο περίεργο και αν  φαίνεται αυτό σε ορισμένους, ο καιρός που ήθελε την γυναίκα στο σπίτι , να ασχολείται με οικιακά και να μην έχει γνώμη για τίποτα , έχουν περάσει ανεπιστρεπτί . Πλέον διανύουμε τον 21ο αιώνα και η γυνή όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στα καλύτερά της μιας και ζει πλέον ανεξάρτητη , έχει την δική της δουλεία , την δική της γνώμη για τα γεγονότα και έχει κάθε δικαίωμα να επιθυμεί ότι την ευχαριστεί.

          Για αυτόν λοιπόν το λόγο οι γυναίκες κατά την γνώμη επιθυμούν : 


  • Σιγουριά για το αύριο
  • Επαγγελματική σταθερότητα
  • Πετυχημένη καριέρα 
  • Να είναι το απόλυτο θηλυκό 
  • Τον τέλειο σύντροφο
  • Οικογένεια
  • Παιδιά ( Όχι πάντα)
  • Καλή πεθερά ( Για κάποιες και μουγκή να είναι ακόμη καλύτερα)
  • Ταξίδια
  • Απόλυτη ευτυχία
  • Καλές και πιστές φιλίες


Αυτά που ανέφερα πιο πάνω είναι μερικές από τις επιθυμίες των γυναικών , που θα τις κάνουν να κοιτάξουν με αισιοδοξία και χαμόγελο το αύριο που ξημερώνει . Φυσικά τα ''θέλω'' και οι επιλογές που θα επιδιώξει η κάθε γυναίκα στη ζωή της είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό , αφού αυτά εναλλάσσονται ανάλογα με τον  τύπο που έχει υιοθετήσει και ακολουθεί . Όπως έκανα λόγο και πιο πριν  , ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να διαλέξει έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.Αυτό όμως που θα παραμείνει αναλλοίωτο και δεν θα σταματήσει να υπάρχει ως επιθυμία και στόχος των γυναικών που σέβονται τον εαυτό τους , όσα χρόνια και να περάσουν είναι να θεωρούνται από όλους  κυρίες με '' Κ''. Αυτό να ξέρετε δεν το επιβάλουμε εμείς στους άλλους , αλλά το εκπέμπουμε , για αυτό λοιπόν αγαπημένα μου κορίτσια, βάλτε τα δυνατά σας......!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου