Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ένα Δίδυμο που τα σπάει !



Νεφέλη και Ναταλία Γεωργαλά, δυο κορίτσια που αναμφισβήτητα γνωρίζουν καλά τι σημαίνει μόδα αφού βλέποντάς τις κάποιος , μπορεί να καταλάβει ότι η καλαισθησία και το γούστο ρέουν στο αίμα τους.




Πρόκειται για δυο δίδυμες fashion bloggers που μέσα από τις γνώσεις που διαθέτουν αλλά και τα ταξίδια που κατά καιρούς πραγματοποιούν , παραδίδουν μαθήματα μόδας μέσω του blog <<TwinnFashion>>σε φιλόδοξα εγχώρια fashion icons και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιεύσεις στην σελίδα τους ξεπερνάνε σε  επισκεψημότητα τους πέντε χιλιάδες χρήστες , αριθμός ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα .Μια επίσκεψη λοιπόν στη σελίδα των κοριτσιών θα σας πείσει .


Πέρα όμως από το χώρο της μόδας, τόσο η Νεφέλη , όσο και η Ναταλία έχουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιογραφικό που περιλαμβάνει σπουδές στα οικονομικά από το St. Andrews , αλλά και στα Media&Communication στο Αmmerican college of Greece. Ωστόσο οι σπουδές τόσο της μιας όσο και της άλλης δεν κατάφεραν να τις κρατήσουν μακριά από την μεγάλη τους αγάπη , που δεν είναι άλλη από την μόδα.
Αν και δίδυμες , εντοπίζεις πάνω τους διαφορές τόσο σε θέμα στυλ , όσο και χαρακτήρα. Η Νεφέλη είναι απόλυτη και μάλιστα είναι εκείνη που ρίχνει την τελευταία ματιά , για να δει αν είναι όλα ok στο blog, ενώ η Ναταλία είναι διαλλακτική και διπλωματική , με λίγα λόγια η Ναταλία είναι το μυαλό και η Νεφέλη η ροκ πλευρά του look book.
Σε κάθε περίπτωση, η επιθυμία του πειραματισμόυ ως προς το στυλ αλλά και η αγάπη τους για την μόδα , παντρεύουν τον διαφορετικό τύπο και άποψη της καθεμίας και το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς στο είδος. Για αυτό λοιπόν όσοι ακολουθείται πίστα τις τάσεις και επιθυμείτε να είστε πιο μπροστά από όλους σε ότι επιτάσσει η μόδα , δεν έχετε παρά να ακολουθείται το << Twinfashion>> και την Ναταλία με την Νεφέλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου