Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Γιατί και η μπάλα έχει άρωμα γυναίκας...!

Όποιος είπε ότι η περιγραφή και ο σχολιασμός της αθλητικής επικαιρότητας  είναι καθαρά ανδρική υπόθεση μάλλον υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο .

''Αρχίζει το ματς άδειασαν οι δρόμοι''...... μια έκφραση , χίλιες σκέψεις , κανενός το μυαλό όμως   δεν πήγαινε όταν δημιουργήθηκε το slogan  αυτό  , ότι θα αποτελούσε σήμα κατατεθέν και για πολλά ''αρρωστάκια'' γένους θηλυκού . Και τι εννοώ με αυτό? Μα φυσικά  ότι ο χώρος του αθλητικού ρεπορτάζ τώρα πια δεν ανήκει μόνο στoυς άντρες αλλά και στο ''ασθενές'' φύλo  που δεν είναι άλλο από την γυναίκα κατά την γνώμη κάποιων. ( Ονόματα δεν λέμε , οικογένειες δεν θίγουμε).
  Όπως και να χει τα παραδείγματα γυναικών που έχουν διαπρέψει στο κομμάτι του αθλητικού τύπου αν και λίγα ( ακόμη τουλάχιστον) φιγουράρουν στις σελίδες πολλών εφημερίδων προς απάντηση στα κακοπροαίρετα σχόλια που βομβαρδίζουν καθημερινά την φιλότιμη προσπάθεια αυτών και πολλών άλλων γυναικών. Σχόλια του τύπου << Με γυναίκες δεν μιλάω για αθλητικά>> και << Αφού είσαι γυναίκα, τι μπορεί να ξέρεις από αθλητικά>>  τώρα  πια γίνονται γαργάρα από εκείνους που   λόγω  εγωισμού και  υπερηφάνειας θεωρούν ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν σκαμπάζουν από αθλητικά .  ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!!
Οι εποχές που ήθελαν το αντίθετο φύλo  να ασχολείται μόνο  με μόδα, μαλλιά και νύχια έχει πια περάσει προς λύπη ορισμένων . Η γυναίκα πάει στο γήπεδο, είναι οπαδός , φωνάζει , πανηγυρίζει και μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι στην  θέση να κρίνει καλύτερα  φάσεις και γεγονότα κατά την διάρκεια του αγώνα  σε σχέση με τους άντρες, γεγονός που τους πονάει πολύ .
    Για αυτό λοιπόν αγαπητοί μου ξερόλες  αφήστε  στην άκρη κόμπλεξ, ζήλιες , ρατσισμό , κακόβουλα σχόλια και ότι έχει να κάνει με την πορεία της γυναίκας στο χώρο του αθλητισμού γιατί δεν αργεί η ώρα που θα εμφανιστεί κανένας θηλυκός Αλέφαντος με άγριες διαθέσεις και τότε αλίμονό σας....




Μέχρι τότε να θυμάστε αυτο..!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου